Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Benne vagyok a bandában

 Benne vagyok a bandában

A sztori
Tripp jól kifogta a furcsa rocktrió tagjait, akiknek a csillaga már annyira leáldozott, hogy a lakásukat sem tudják fizetni és Tripp házában lévő emeletes ágyakon húzzák meg magukat. Azonban- a maguk furcsa módján-, mind a három zenekartag megtesz mindent azért, hogy segítsenek Trippnek átvészelni a kamaszkort, és elérni élete álmát, azt, hogy komoly rocksztár válhasson belőle. 

Az 
Iron Weasel csapat tagjai: a pimasz énekes, Derek Jupiter (Steve Valentine), a végtelenül bölcs basszgitáros, Burger Pitt (Greg Baker) és a szeretnivaló, de nagyon egyszerű dobos, Ash (Stephen Full). A fergeteges, eredeti zenéjű sorozat betekintést nyújt a nézők számára a zenészek kulisszatitkai közé. 

A sorozat szereplői: Logan Miller ("Ghosts of Girlfriends Past"), Steve Valentine ("Crossing Jordan," "Varázslók a Waverly helyből: A film"), Greg Baker ("Sports Night," "Hannah Montana"), Stephen Full ("Hannah Montana," "CSI") és az újonc Caitlyn Taylor Love ("America's Got Talent").

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

скачать фифа 15 модингвей торрент на пк

(garneubomi, 2018.03.26 11:07)

По моему мнению Вы не правы. Давайте обсудим это.

---
Я извиняюсь, но, по-моему, Вы ошибаетесь. Могу это доказать. Пишите мне в PM, обсудим. fifa 15 скачать на айфон, fifa 15 setup скачать или <a href=http://15fifa.ru/skachat-kljuchi-fifa-15/33-skachat-fifa-15-crack-kryak-tabletka-klyuch-besplatno.html>http www download fifa 15 crack</a> скачать fifa 15 на пк 32 бит

kitti.800@citromail.hu

(oláh kitti, 2014.07.06 21:22)

kittike

 

 
Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2018 >>


Statisztika

Online: 5
Összes: 241041
Hónap: 4531
Nap: 162