Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Korai búcsú a Szilveszteri kupán

 

Korai búcsú a Szilveszter Kupán

2011.01.05

Sajnos az előző hírben előrevetített félelem beigazolódott csapatunk számára a profi kategóriában rendezett csoportmeccsek alkalmával. A halálcsoport kifejezés tökéletesen helytálló volt, főleg akkor, ha a csoportmeccsek után rápillantottunk a tabellára. Egyöntetű vélemény volt, hogy ebben a csoportban bárki megverhet bárkit, amit az eredmények tökéletesen tükröztek. 
Csapatunk a Palace Póker Club-bal kezdte a tornát, ahol rögtön az elején vezetést is szerzett, majd érthetetlen módon kapkodás lett a vége, aminek közetkezménye sajnos 3-1 arányú vereség lett. A következő mérkőzésen a Café Roma volt az ellenfél. Kiegyenlített csata, a vége 1-1. Innentől fogva tulajdonképpen nyerni kellett mindkét hátralévő meccset, hogy esély legyen a továbbjutásra. Akkor még talán senkinek a fejében nem fordult meg, hogy ha hozzuk az utolsó két mérkőzést, az sem lesz elég...

A Gála Sport ellen javuló játékkal, és 3-1-es győzelemmel sikerült életben tartani a továbbjutási reményeket, de a legnehezebb mérkőzés az SAP (Loki Bau) ellen még hátra volt. Az utolsó csoportmeccsünkön sikerült talán a legösszeszedettebben játszani, ennek eredményeként sikerült felülmúlni a torna egyik nagy esélyesét 2-1 arányban.

Ezzel 7 pontja volt csapatunknak. Viszont még két mérkőzés hátra volt a csoportunkban. Csapatunk csak abban az esetben nem juthatott tovább a csoportjából, ha a Palace Póker Club legalább 2 góllal veri a Gála Sportot, illetve az SAP megveri a Café Romát.

Az eredmények az utolsó két csoportmeccsen:

Gála Sport - Palace Póker 3:5

SAP - Café Róma 7:4

Ha csak a tényeket nézzük, akkor sajnos kiderült, hogy egyetlen elrontott mérkőzés is elég volt a tornán ahhoz, hogy másnap ne kelljen készülni az Arénában való megmérettetésekre. Illetve az is, hogy nem szerencsés nem utolsó meccset játszani a csoportmeccsek során.


Palace Póker Klub - Buntstift 3:1

Café Róma - Buntstift 1:1

Buntstift - Gála Sport 3:1

Buntstift - SAP 2:1

A csoport végeredménye:

1. SAP Autópatika 7 pont
2. Café Róma 7 pont
3. Palace Póker Klub 7 pont

4. Buntstift 7 pont 
5. Gála Sport 0 pont

A Szilveszter Kupán készült képeket az alábbi galériában nézhetitek meg. Forrás:www.vasnepe.hu

www.nyugat.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 
Archívum

Naptár
<< Április / 2018 >>


Statisztika

Online: 3
Összes: 226285
Hónap: 3511
Nap: 106