Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


My favourite márka

Playboy logo.svg.png A Playboy egy amerikai erotikus életmódmagazin, alapították 1953-ban Hugh Hefner és társai, és amely végül a Playboy Enterprises, Inc.-vé nőtte ki magát. Egyike a világ legismertebb márkáinak.

A magazin havonta jelenik meg és jellegzetes témája a meztelen női fényképek, divat, sport, fogyasztói termékek, és népszerű személyekkel készített interjúk. Közöl rövid novellákat is az ismertebb íróktól mint Arthur C. ClarkeIan FlemingVladimir Nabokov és Margaret Atwood.

A magazin híres kifejezetten liberális viszonyulásáról a legtöbb politikai pártálláshoz.

A Playboy saját mércéje szerinti "ízléses" meztelen képeket használ fel, amiket "softcore" mércével illetnek, szemben a "hardcore" pornómagazinok kínálatával. Jellemző stílusa a glamour.

A Playboy legnagyobb riválisa a Penthouse

 

 

 

 

Adidas Logo.svgAz Adidas (esetleg adidasnémet sportszergyártó cégcsoport, amelyhez az Adidas mellett a Reebok és a Taylormade márka tartozik. A cég székhelye alapítása óta a németországi Herzogenaurach. A vállalkozás 1989 óta részvénytársasági formában működik, a tőzsdére 1995-ben vezették be. 2006 májusa óta a cég hivatalos neve Adidas AG.

 

 

 

 

Logo NIKE.svg

Nike, Inc. (IPA: [ˈnaɪki], brit kiejtéssel: [ˈnaɪk]) vagy röviden Nike a világ első számú edzőcipő-, sportruházat- és sportszergyártója. Az amerikai székhelyű vállalatot Nikéről, a győzelem görög istennőjéről nevezték el. Termékeit a Nike, Nike Golf, Nike Pro, Air Jordan, Team Starter, valamint leányai (Nike BauerCole HaanHurley International és Converse) márkanevei alatt forgalmazza. Az alapító, Bill Bowerman, a konyhájában, egy gofrisütő segítségével készítette első cipőit tanítványainak. Rájött arra, hogy ha könnyebb a cipő talpa, akkor a futók jobb teljesítményt tudnak elérni. Steve „Pre” Prefontaine hosszútávfutó volt az edző egyik tanítványa

 

 

 

Puma

 

Nincs adat.

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

XEvil 4.0 can break 99% types of captchas

(Latonyapoeni, 2018.03.26 09:10)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can bypass any anti-bot protection.
Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8400 other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

Makó 6900

(marika, 2016.09.28 17:59)

cukika 

 
Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 249859
Hónap: 4941
Nap: 222